Com clavo el pal al plat?
2 participantes
Pàgina 1 de 1
Com clavo el pal al plat?
Ja fa uns dies que vaig publicar aquella imatge d'arbres de Nadal fets amb fruites. La recordeu? Per refrescar la memòria aquí la teniu:
[Tienes que estar registrado y conectado para ver esa imagen]
Què, genial oi? Trobo que és una bona idea per aquestes dates que se'ns acosten i que cada estan més i més aprop.
Rocío Gracía Lima va preguntar que com ho podia fer per clavar el pal al plat sense que les fruites caiguessin. Algú en té alguna idea de com està subjectat?
Rocío Gracía Lima va preguntar que com ho podia fer per clavar el pal al plat sense que les fruites caiguessin. Algú en té alguna idea de com està subjectat?
Re: Com clavo el pal al plat?
Veient que la base del plat queda coberta, jo hi posaria mitja poma.
Si es posa sense pelar perquè no s'ennegreixi es rentarà bé la pell i si es vol pelar es pintarà amb unes gotes de llimona perquè segueixi del color natural.
Rocío, ja diràs com ha anat l'invent!
Si es posa sense pelar perquè no s'ennegreixi es rentarà bé la pell i si es vol pelar es pintarà amb unes gotes de llimona perquè segueixi del color natural.
Rocío, ja diràs com ha anat l'invent!
Pàgina 1 de 1
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum