Roques de xocolata per fer amb infants.
2 participantes
Pàgina 1 de 1
Roques de xocolata per fer amb infants.
Arriba la fresqueta i tots necessitem, grans i petits, energia extra per seguir el ritme diari.
El millor? Una dosi de xocolata, uuuuuuummmmmmmmmmmmmm!
Us deixo la recepta de les ROQUES DE XOCOLATA que fem en el taller de cuina de l'escola. Ens encanta i els encanta!!!
Ingredients per a fer les Roques de xocolata:
- 5 taules de xocolata “Fondant” de 200 gr.
- 1 paquet de cereals.
- 15 gr. de mantega (opcional).
- Fruits secs variats: 150 gr. de pinyons, 250 gr. de nous,
250 gr. d’ametlles o 250 gr. d’avellanes triturades.
Estris de cuina:
- Bols de microones on s’hi desfarà la xocolata i s’hi farà la massa.
- Culleres de fusta per remenar i de plàstic per fer les roques.
- Paper vegetal
- Tovallons.
- Safates per servir.
Preparació:
[Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo]
El millor? Una dosi de xocolata, uuuuuuummmmmmmmmmmmmm!
Us deixo la recepta de les ROQUES DE XOCOLATA que fem en el taller de cuina de l'escola. Ens encanta i els encanta!!!
Ingredients per a fer les Roques de xocolata:
- 5 taules de xocolata “Fondant” de 200 gr.
- 1 paquet de cereals.
- 15 gr. de mantega (opcional).
- Fruits secs variats: 150 gr. de pinyons, 250 gr. de nous,
250 gr. d’ametlles o 250 gr. d’avellanes triturades.
Estris de cuina:
- Bols de microones on s’hi desfarà la xocolata i s’hi farà la massa.
- Culleres de fusta per remenar i de plàstic per fer les roques.
- Paper vegetal
- Tovallons.
- Safates per servir.
Preparació:
[Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo]
Re: Roques de xocolata per fer amb infants.
Fer de Mestres escrigué:Arriba la fresqueta i tots necessitem, grans i petits, energia extra per seguir el ritme diari.
El millor? Una dosi de xocolata, uuuuuuummmmmmmmmmmmmm!
Us deixo la recepta de les ROQUES DE XOCOLATA que fem en el taller de cuina de l'escola. Ens encanta i els encanta!!!
Ingredients per a fer les Roques de xocolata:
- 5 taules de xocolata “Fondant” de 200 gr.
- 1 paquet de cereals.
- 15 gr. de mantega (opcional).
- Fruits secs variats: 150 gr. de pinyons, 250 gr. de nous,
250 gr. d’ametlles o 250 gr. d’avellanes triturades.
Estris de cuina:
- Bols de microones on s’hi desfarà la xocolata i s’hi farà la massa.
- Culleres de fusta per remenar i de plàstic per fer les roques.
- Paper vegetal
- Tovallons.
- Safates per servir.
Preparació:
[Tienes que estar registrado y conectado para ver este vínculo]
Ostres!!! Moltes gràcies Carme. Tenen una pinta estupenda. Mare meva, quines ganes de menjar postres! Nyamm.
Pàgina 1 de 1
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum